Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

6.500 κλήσεις για «γκάζια» και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ



Κατά χιλιάδες μοιράστηκαν και την τελευταία εβδομάδα οι κλήσεις της τροχαίας σε οδηγούς ανά τη χώρα, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, από 15 έως 21 Απριλίου, από 1.211 τροχονομικά συνεργεία που συγκροτήθηκαν πανελλαδικά, ελέγχθηκαν συνολικά 28.426 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6.579 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (852), της Θεσσαλονίκης (360), της Πιερίας (333), της Φθιώτιδας (305), της Κορινθίας (275) και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης/Β.Ο.Α.Κ. (271).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σχολικός τροχονόμος κλείνει λακκούβα έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Άμεση παρέμβαση απαιτεί επικίνδυνο σημείο στην Κωνσταντινουπόλεως

Peristeri News

Ίλιον: Ταξί αναποδογύρισε αφού μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο

Peristeri News

Leave a Comment