PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

6 υπέροχα μαγαζιά στο Περιστέρι για τις γιορτές


Το PeristeriNews.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει έξι υπέροχα μαγαζιά για καφέ, ποτό, φαγητό και γλυκό στο Περιστέρι που αξίζει να επισκεφθείτε!

Μια νέα εξαιρετική πρόταση για καφέ και για ποτό στο κέντρο της πόλης αποτελεί τον τελευταίο καιρό το Amantes Amentes. Πρόκειται για ένα café-bar που θυμίζει κάτι από μαγαζιά εξωτερικού έχοντας πολλά στοιχεία από την Κούβα.
Τα εξαιρετικά κοκτέιλ, η κομψότητα του χώρου και η ποιοτική μουσική κάνουν το Amantes Amentes μια από τις πλέον μοναδικές επιλογές στο Περιστέρι που από την πρώτη στιγμή δημιούργησε το φανατικό κοινό του.
Μια πρωινή επίσκεψη στο Amantes είναι επίσης μοναδική αφού θα βρείτε καλές ποικιλίες καφέ και brunch που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.
Μια διαφορετική επιλογή που φέρνει μια νέα άποψη όσον αφορά τη διασκέδαση στο Περιστέρι και αποτελεί προορισμό τόσο για μέσα στη βδομάδα όσο και για το Σαββατοκύριακο.
Θα το βρείτε ανοικτό από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 3 το βράδυ επιλέγοντας ένα από τα όμορφα τραπεζάκια του πρώτου ή του δεύτερου επιπέδου. Εξαιρετικό προορισμός και για τις ζεστές μέρες με την πανέμορφη ταράτσα.

Tip: Το μαγαζί φημίζεται για τα μοναδικά κοκτέιλ οπότε βάσει του ποτού που σας αρέσει ρωτήστε τι να επιλέξετε τους εξειδικευμένους bartenders.

Σαρανταπόρου 20, Περιστέρι

facebook.com/amantesamentesbar

Ένα από τα μαγαζιά που αξίζει να επισκεφτείς και να κάνεις στέκι στο Περιστέρι είναι το γνωστό MANOR HOUSE. Πρόκειται για το μοναδικό μαγαζί που διαθέτει μια πανέμορφη ταράτσα για το καλοκαίρι αλλά και πολλά άλλα σημεία που οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού έχουν επενδύσει ώστε να αποτελεί σταθερό προορισμό στην πόλη.
Η ποιότητα του επιλεγμένου καφέ και οι δημιουργοί του κάνουν το MANOR εκτός από βραδινή επιλογή και πρωινή γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι το μαγαζί γεμίζει κυρίως τα Σαββατοκύριακα όλες τις ώρες της μέρας.
Το βράδυ η μονοκατοικία είναι μια από τις επιλογές των ανθρώπων που βγαίνουν και γνωρίζουν από Δυτική Αθήνα αφού η μεγάλη επιλογή σε ποτά, η ποιότητα τους και η μοναδική ομάδα των bartender’s του MANOR έχουν χτίσει από την πρώτη στιγμή λειτουργία του μαγαζιού την εξαιρετική του φήμη.

 Tip: Κάθε Πέμπτη οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ισαϊα Ματιάμπα στο MANOR HOUSE έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον με τον κόσμο να γεμίζει το μαγαζί για τις ερμηνείες του γνωστού καλλιτέχνη.

Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι

facebook.com/ManorHouseAthens

Συνώνυμο του καλού clubbing στο Περιστέρι αποτελεί το Merlin που έχει φτιάξει τη δική του καλή φήμη για διασκέδαση στο κέντρο της πόλης.
Η μαγεία της διασκέδασης στο μαγαζί το έκανε γρήγορα τον πιο διάσημο προορισμό της mainstream διασκέδασης στα Δυτικά.
Οι άνθρωποι του Merlin σε κάνουν να γίνεις ένα με το μαγαζί προσφέροντας τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσετε μοναδικές βραδιές.
Θα ακούσετε μουσική από όλο το φάσμα αλλά αυτό που το έκανε γνωστό είναι οι ελληνικές επιλογές με τις όμορφες παρουσίες που συγκεντρώνονται στο Merlin να κρατάνε τη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Από την εξωτερική όψη του μαγαζιού σου δίνεται η αίσθηση του μυστηρίου και σε αυτό συνηγορεί και το όνομά του, που προέρχεται από τον γνωστό μάγο.
Το Merlin λοιπόν υπόσχεται να σας προσφέρει μαγικές νύχτες με τη διασκέδαση σε πρώτο πλάνο.

Tip: Οι μαγικές βραδιές γίνονται περισσότερες τις ημέρες των εορτών. Ενημερωθείτε από τη σελίδα του μαγαζιού για τις βραδιές διασκέδασης

Αισχύλου 25, Περιστέρι

facebook.com/merlinMagic

Ένας εξαιρετικός χώρος για φαγητό έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο χρόνο στο Περιστέρι και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Στο σημείο που υπήρχε η ιστορική πιτσαρία με τον ίδιο τίτλο δημιουργήθηκε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί που εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες αφού επενδύει τόσο στην ποιότητα των πιάτων όσο και στην διακόσμηση του χώρου διαθέτοντας μάλιστα και μια εξαιρετική ταράτσα για το καλοκαίρι.
Το Terrazzini σε προκαλεί να το επισκεφθείς μόνο από τις φωτογραφίες αλλά και μετά την πρώτη φορά λόγω των εξαιρετικών γεύσεων που θα απολαύσεις, των μοναδικών ποικιλιών κρασιού και των ευφάνταστων cocktails. Στο χώρο θα βρείτε χαλαρή ατμόσφαιρα και όμορφη διακόσμηση ενώ το ευγενικό προσωπικό θα σας φανεί χρήσιμο για να επιλέξετε τα πιάτα που σας ταιριάζουν.
Το εστιατόριο τις καθημερινές ανοίγει στις 5 το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα από τη 1 το μεσημέρι ενώ αρκετές φορές μπορεί να μην βρείτε διαθέσιμο τραπέζι οπότε θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε για κράτηση (2105733164).

Tip: Δοκιμάστε το νέο μενού του μαγαζιού που είναι εμπνευσμένο από τις εορταστικές μέρες με ιδιαίτερες γεύσεις που συνάδουν στην ποιότητα του.

Μαδυτού 29, Περιστέρι

facebook.com/terrazzini

Μια νέα είσοδος στα μαγαζιά του Περιστερίου με μια πρωτότυπη δημιουργία που από την πρώτη στιγμή τράβηξε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.
Η εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση του Trick or Treat δίνουν στον επισκέπτη την ιδέα ότι βρίσκεται σε κάποιο παραμύθι.
Η ατραξιόν του μαγαζιού είναι τα ευφάνταστα γλυκά που έχουν δημιουργηθεί από μια επαγγελματική ομάδα ζαχαροπλαστών ειδικά για το συγκεκριμένο μαγαζί με επικεφαλής τον Διονύση Αλερτά.
Τις ημέρες των εορτών το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Trick or Treat και να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων από κοντά.
Ωράριο λειτουργίας: 9:00 το πρωί με 2:00 το βράδυ.

Tip: Δοκιμάστε τα εξαιρετικά ροφήματα με σοκολάτα και τα γλυκά που προκαλούν και τους πιο απαιτητικούς όπως το Snickers!

Δελφών 8, Περιστέρι, 210 57 70 201

facebook.com/Trick_Or_Treat

Ταϊλανδέζικη κουζίνα που έχει προκαλέσει τις καλύτερες κριτικές σε όσους έχουν επισκεφτεί το μαγαζί της Αιμιλίου Βεάκη. Στον πλήρως ανανεωμένο και εξαιρετικό χώρο που έχει πολλά γνωρίσματα από Ασία θα απολαύσετε το φαγητό σας σε μια ατμόσφαιρα που γοητεύει τους επισκέπτες μέσα από τα πλήρως γαστρονομικά πιάτα του.
Το Wok Master X προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα ιδιαίτερα πιάτα του εκτός από τον πανέμορφο χώρο και με Delivery μέχρι αργά το βράδυ.
Όλα τα λαχανικά είναι πάντα φρεσκοκομμένα και προετοιμάζονται τη στιγμή που παραγγέλνετε, ούτε ένα λεπτό πριν και οι σάλτσες φτιάχνονται χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά. Η αφοσίωση του μαγαζιού στην ποιότητα φαίνεται και από τις καλύτερες επιλογές σε κρεατικά και θαλασσινά με το ρύζι και τα ρυζομακάρονα του να αποτελούν τις σταθερές αξίες.

Tip: Μην σας τρομάξει το ότι το Wok Master X έχει ταϊλανδέζικη κουζίνα. Όσοι επέλεξαν να δοκιμάσουν τα πιάτα του έγιναν φανατικοί θαυμαστές της συγκεκριμένης κουζίνας.

Αιμιλίου Βεάκη 33, Περιστέρι

facebook.com/wokmasterx

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment