PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

6 πράγματα που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι στο Περιστέρι


Ενώ βρισκόμαστε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού αρκετοί συμπολίτες μας έχουν ήδη φύγει από την πόλη για τις διακοπές τους ενώ ακόμα περισσότεροι βρίσκονται στο Περιστέρι.

Για όλους εμάς που περνάμε τις μέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου στην πόλη, σας παρουσιάζουμε 6 ιδέες για να περάσετε διαφορετικά το χρόνο σας έξω από το σπίτι.

Μια βόλτα σε πάρκο της πόλης. Το Περιστέρι ως γνωστόν διαθέτει αρκετά πάρκα και πλατείες που μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας και περνώντας στιγμές με τους ανθρώπους σας. Περπάτημα ακόμα και τρέξιμο μπορούν να συνδυαστούν με αυτή σας την έξοδο. Σας προτείνουμε το Άλσος Περιστερίου ενώ εξαιρετική επιλογή αποτελεί μέχρι νωρίς το βράδυ και το Άλσος της Νέας Ζωής.

 

Για καδεφάκι με φίλους. Πολλοί από την παρέα μας βρίσκονται σε κάποιο νησί ή κάποια παραλία αλλά αρκετοί είναι μαζί μας στο Περιστέρι και αυτές οι μέρες είναι μια καλή ευκαιρία να τους δούμε και να πιούμε ένα καφέ στα εξαιρετικά μαγαζιά της πόλης. Η Βεάκη είναι η κλασσική επιλογή ενώ εξαιρετικές επιλογές υπάρχουν σε Μπουρνάζι, Λόφο και Κηπούπολη.

Παρακολουθήστε ένα αγώνα ποδοσφαίρου. Μια από τις συνήθειες των αντρών κυρίως αλλά και αρκετών γυναικών που προτιμάνε το γήπεδο Περιστερίου στους αγώνες του Ατρόμητου. Η ομάδα της πόλης μας παίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι την 1η Αυγούστου και όσοι έχουν όρεξη για ένα αγώνα και μάλιστα υψηλού επιπέδου θα μπορούν να δουν από κοντά ακόμα και τώρα. Μάλιστα αν ο Ατρόμητος προκριθεί θα αγωνιστεί και στις 15 Αυγούστου στο Περιστέρι!

Λιγότερος κόσμος, ώρα για ψώνια. Από τη μηδαμινή κίνηση στους δρόμους καταλαβαίνουμε ότι αρκετός κόσμος έχεις φύγει από την πόλη και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για ψώνια. Θα βρείτε γεμάτα ράφια και ξεκούραστους υπαλλήλους να σας εξυπηρετήσουν. Άλλωστε το Περιστέρι φημίζεται για τα εμπορικά του καταστήματα.

 

Στις κοντινές παραλίες για μπάνιο. Ποιος είπε πως όσοι έμειναν πίσω δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν ένα μπάνιο. Εκμεταλλευτείτε τους άδειους δρόμους και επιλέξτε μια κοντινή παραλία για να δροσιστείτε. Ακόμα και μια μονοήμερη σε ένα κοντινό νησί θα ήταν αναζωογονητικό.

 

Μια καλοκαιρινή έξοδος που αξίζει. Από τις ομορφότερες βραδινές εξόδους αποτελεί αυτή σε ένα θερινό σινεμά. Το Περιστέρι διαθέτει ένα από τα ομορφότερα αλλά και στις γύρω περιοχές μπορείτε να βρείτε εξίσου ποιοτικές προτάσεις. Πάρτε την παρέα σας και περάστε δυο ώρες χαλάρωσης με τις πιο όμορφες ταινίες.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment