Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

5 άνθρωποι νεκροί το τελευταίο 24ωρο στην Ουκρανία

Τρεις Ουκρανοί πολίτες και δύο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε διάφορα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο στην ανατολική Ουκρανία.

Τρεις Ουκρανοί πολίτες και δύο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε διάφορα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο στην ανατολική Ουκρανία, όπου συνεχίζεται η ένοπλη αντιπαράθεση ουκρανικού στρατού και ενισχυόμενων από τη Ρωσία αποσχιστών.

Ο εκπρόσωπος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων Αντρίι Λισένκο τόνισε ότι πλην των δύο στρατιωτών, άλλοι 13 άνδρες του στρατού τραυματίστηκαν από βαρέα όπλα, των οποίων η χρήση έχει απαγορευτεί τυπικά μετά την εκεχειρία του Μινσκ, τον Φεβρουάριο.

Οι τρεις πολίτες έχασαν τη ζωή τους κοντά στη Γκορλίβκα, περιοχή την οποία ελέγχουν οι φιλορώσοι αποσχιστές, βορείως της πόλης του Ντονέτσκ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment