Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

4ο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς!



Το τέταρτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο πανηγυρίζει η Ελλάδα, καθώς ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στον τελικό των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό με το χέρι του, κατάφερε να σηκώσει 162 κιλά και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας.

Ο Μπακοχρήστος στην πρώτη προσπάθεια σήκωσε 162 κιλά, ενώ ήταν άκυρος τόσο στην δεύτερη όσο και στην τρίτη προσπάθεια με την μπάρα να έχει πάνω της 170 κιλά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ με 181 κιλά από το 2015 στο Καζακστάν, όμως το πρόβλημα στο χέρι του στέρησε μια μεγάλη επίδοση αλλά και το χρυσό μετάλλιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Με μία αγορά, δύο στο… γήπεδο! Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Περιστέρι – Μαρούσι

Peristeri News

Leave a Comment