PeristeriNews.gr
Media

4ώρη στάση εργασίας στον ΔΟΛ την Δευτέρα από την ΕΠΗΕΑ


Η ανυποχώρητη στάση της Ε.Π.Η.Ε.Α. και η διάθεση αλληλεγγύης των αδελφών ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, όπως και η δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων του Δ.Ο.Λ. στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν για να αναχαιτίσουν τη πρωτοφανή επίθεση που εδώ και ένα μήνα έχει εξαπολύσει η διοίκηση του Οργανισμού.

Η ανυποχώρητη στάση της Ε.Π.Η.Ε.Α. και η διάθεση αλληλεγγύης των αδελφών ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, όπως και η δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων του Δ.Ο.Λ. στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν για να αναχαιτίσουν τη πρωτοφανή επίθεση που εδώ και ένα μήνα έχει εξαπολύσει η διοίκηση του Οργανισμού, προβαίνοντας σε συνεχείς αναίτιες μαζικές απολύσεις, ανάγκασε την εργοδοσία να υπαναχωρήσει.

Έτσι την Τρίτη 18/11/2010, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Λ. κος Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε στο πρόεδρο της Ε.Π.Η.Ε.Α κο Μάρκο Γκανά ότι σταματάει οριστικά τις μαζικές απολύσεις.

Παρά τη θετική αυτή εξέλιξη, η οποία εξασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη στον Δ.Ο.Λ. και την εργασιακή ασφάλεια των συναδέλφων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. διαμαρτύρεται έντονα για τις άδικες απολύσεις δεκάδων συναδέλφων και κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 και για τις ώρες 13.00 έως 17.00 με βασικό αίτημα την ακύρωση όλων των μαζικών και αναίτιων απολύσεων που πραγματοποιήθηκαν τελευταία από την εργοδοσία το τελευταίο διάστημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας και καλεί τις αδελφές ενώσεις να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα της Ε.Π.Η.Ε.Α. για την προάσπιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment