PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

30η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Επικύρωση πρακτικών 22ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2015.

2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000, 00 €), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

3. Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων για το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΛΛΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕΘΑΝΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 185.000, 00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

4. Έγκριση ανανέωσης προγραμματικής σύμβασης «Παρακολούθηση τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλιείας οστρακοειδών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής», προϋπολογισμού 10.920€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23% και των νόμιμων κρατήσεων 10%). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

5. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποιημένης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του κέντρου κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία» για το έργο «Ανέγερση νέας διώροφης οικοδομής με υπόγειο, δώμα και στέγη, με λειτουργία ως Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με αναπηρία που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του εργοστασίου επεξεργασίας, τυποποίησης, κατάψυξης κρεάτων, κρεατοσυσκευασμάτων και αποθήκης τυποποιημένων προϊόντων τροφίμων με χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού συσκευασίας (ανασυσκευασίας) και θαλάμων συντήρησης – κατάψυξης ευπαθών προϊόντων λόγω μηχανολογικού εκσυγχρονισμού μετά αύξησης της δυναμικότητας παραγωγής της Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ επί των οδών Πύργου, Πρέσπας & Ανδριανουπόλεως (Ο.Τ.198) ΒΙ.ΠΑ. – ΒΙΟ.ΠΑ. Δήμου Μοσχάτου –ταύρου Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του υφιστάμενου εργοστασίου μεταποίησης υλικών συσκευασίας με επωνυμία Αφοί Βλάχου Α.Β.Ε. λόγω μηχανολογικού εκσυγχρονισμού που λειτουργεί στην οδό Αρχιμήδους 92, θέση «ΠΡΟΦΑΡΤΑ Ή ΤΖΗΜΑ», στο Δήμο Κρωπίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

8. Τροποποίηση της με αριθμ. 228/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ως προς τις ημερομηνίες συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στην EXPO Μιλάνο 2015. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θ. Αγγελόπουλος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 15 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 6 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment