PeristeriNews.gr
Αθλητικά

3άρα στα Γιαννιτσά: ο Ατρόμητος πήρε το όπλο του


“Ξέσπασε” στα Γιαννιτσά η ομάδα του Γ. Δώνη που προηγήθηκε μόλις στο 11΄ με 2-0.

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ατρόμητος 1-3

Ξεκάθαρη είναι η διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ατρόμητο, τις ομάδες που άνοιξαν την αυλαία των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες ταξίδεψαν με τρεις απουσίες (Σαρμιέντο, Βινιάλ, Αναστασάκο) στα Γιαννιτσά και ήθελαν το παιχνίδι για να ξεκολλήσουν από την επιθετική αδράνεια. Τα Γιαννιτσά δεν είχαν δεχτεί μέχρι τον αποψινό αγώνα γκολ εντός έδρας (1-1-0, 3-0 γκολ), κατάφεραν να εισπράξουν 3 από την περιστεριώτικη ομάδα.

Μόλις στο 6΄ λεπτό της αναμέτρησης ο Γιάννης Καραλής άνοιξε το σκορ πλασάροντας στην κλειστή γωνία τον Κελπέκη, που φάνηκε ανήμπορος να αντιδράσει.

Στο 11΄Λεπτό ο Σαγκανόφσκι διπλασίασε τα τέρματα του Ατρομήτου με κεφαλιά. Μεγάλη ευκαιρία στο 33΄, πάλι από τον Σαγκανόφσκι που φάνηκε άτυχος στην προσπάθειά του να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Γ. Καραλής ξαναχτυπάει στο 52΄, έπειτα από έξοχη συνεργασία των Τάτου-Σαγκανόφσκι και γράφει το 0-3.

Ο Χασάνογλου, έπειτα από ένα δοκάρι που είχε στο 54, κατάφερε να μειώσει 3 λεπτά αργότερα (57) με έναν κεραυνό που επιχείρησε από μακρινη απόσταση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αναγ. Γιαννιτσών (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Kελπέκης, Κουτρογιάννης (68΄Γκούρτσας), Καρασαλίδης, Γεωργαλίδης Ν., Πεχλιβανίδης, Φωτιάδης, Μπρέγκου, Κασάνογλου, Σουλίδης, Κατσιανός (56΄Γκούντα), Λαμπρογιώργος.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (82΄Μπρίτο), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόσφκι, Καραγκούνης (66΄ Φαβάλι), Τάτος (75΄Καμαρά), Ολιβέιρα, Καραλής.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment