PeristeriNews.gr
Κοινωνία

28 Οκτωβρίου 2018: Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι


Στους ρυθμούς της μαθητικής παρέλασης, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, αρχίζει να κινείται σταδιακά το Περιστέρι.

Στις 10 το πρωί, αύριο Κυριακή 28 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει η πανηγυρική δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Περιστερίου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ».

Στη συνέχεια θα γίνει δέηση στη μνήμη της ηρωικής γενιάς του «1940» στο Ηρώο πλατεία Δημοκρατίας, καταθέσεις στεφάνων σύμφωνα με το καθιερωμένο πρωτόκολλο και το προβάδισμα που προβλέπουν οι σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών. Τήρηση ενός λεπτού σιγής. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Περιστερίου.

Στις 10.30 π.μ. θα ολοκληρωθη η προσέλευση στην οδό Παν. Τσαλδάρη και Ραβινέ των τμημάτων των Σχολείων και των αντιπροσωπειών Σωματείων, Συλλόγων, Οργανώσεων κ.λ.π. που πρόκειται να παρελάσουν.

Στις 11.00 θα γίνει η έναρξη της παρέλασης στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, διέλευσή της προ των επισήμων, (στο ύψος της πλατείας Δημοκρατίας) και κατάληξή της στη διασταύρωση της οδού Π. Τσαλδάρη με την οδό Αιμ. Βεάκη όπου και θα καταλήγουν οι παρελαύνοντες σχηματισμοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment