PeristeriNews.gr
Κοινωνία

2 τρομοκράτες που πέρασαν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας


Είναι αρκετά πιθανό και δεύτερος δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι να εισήλθε στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, αναφέρουν ελληνικές κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι οι έρευνες των ελληνικών αρχών συνεχίζονται έως αυτή την ώρα.

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επιβεβαίωσε ότι ο κάτοχος συριακού διαβατηρίου, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος, ταυτοποιήθηκε σε κέντρο καταγραφής στη Λέρο, στις 3 Οκτωβρίου.

«Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος» σημείωσε ο υπουργός και διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσουμε την επίπονη και επίμονη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας μας και της Ευρώπης, επιμένοντας στην πλήρη ταυτοποίηση των διερχόμενων μέσω του προσφυγικού ρεύματος».

Υπενθυμίζεται ότι οι γαλλικές υπηρεσίες έστειλαν το μεσημέρι τον αριθμό του συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος, καθώς και δακτυλικό αποτύπωμα ενός δεύτερου τρομοκράτη.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment