Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

135 προσαγωγές στις χθεσινές κινητοποιήσεις



Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αλλά και στο απογευματινό «ραντεβού» στην πλατεία Συνταγμάτος.

Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αλλά και στο απογευματινό «ραντεβού» στην πλατεία Συνταγμάτος.

Με θυμό και οργή οι πολίτες βροντοφώναξαν ένα ηχηρό «όχι» στα νέα μέτρα, στο μνημόνιο της εξαθλίωσης.

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής συγκέντρωσης δεν έλειψαν τα επεισόδια, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 135 προσαγωγές ατόμων και έξι συλλήψεις.

Η αστυνομική βία πρωταγωνίστησε για άλλη μία φορά εις βάρος διαδηλωτών, καθώς κατά τη διάρκεια επιχείρησης εκκένωσης της πλατείας, χρησιμοποίησαν ακόμη και γκλομπ για να τους απωθήσουν, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις εξ αυτών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Leave a Comment