PeristeriNews.gr
Αθλητικά

12ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ 2011


60 ομάδων και η συμμετοχή των 1.500 αθλητριών-αθλητών, αριθμός ρεκόρ

Πιστή στο ραντεβού της με τους αγώνες, η ομάδα διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2011 στο δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Περιστερίου για άλλη μια φορά, το «Τρόπαιο Γλαύκος» την πιο παλιά και πιο επιτυχημένη διοργάνωση της πόλης μας, που αισίως συμπλήρωσε 12 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας.

Η παρουσία των 60 ομάδων και η συμμετοχή των 1.500 αθλητριών-αθλητών, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της πόλης μας!!!, καθώς επίσης και η για μια ακόμα φορά άρτια διοργάνωση ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων των ανθρώπων του χώρου.

Εκ μέρους της Δημοτικής αρχής του Τόπου, που με την αμέριστη και καθημερινή συμπαράσταση τους δίνοντας κουράγιο να συνεχίσουν το έργο τους και τους ευχαριστούν θερμά, παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Τάτσης.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΠ Γλαύκος Κώστας Πεθεριώτης θέλει να ευχαριστήσει τις 60 ομάδες που ήρθαν στους αγώνες και ιδιαίτερα τις ομάδες της επαρχίας, που μαζί με τις ομάδες της Αττικής συμπλήρωσαν τον αριθμό των 1.500 αθλητών, τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, τους γονείς – φίλους του συλλόγου για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα, και φυσικά τους χορηγούς μας για τη μεγάλη στήριξη που μας παρείχαν.

Όλα τα παραπάνω τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για υγιή και καθαρό αθλητισμό και ανανεώνουν το ραντεβού του για το 13ο Τρόπαιο Γλαύκος το 2012!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment