PeristeriNews.gr
Αθλητικά

0-0 το Ατρόμητος-Αστ. Τρίπολης με σφαγιαστική διαιτησία για τους γηπεδούχους


Με περισσότερες από πέντε ολοφάνερες αποφάσεις ο διαιτητής Ζαχαριάδης αδίκησε την Περιστεριώτικη ομάδα…

Στο 0-0 έμεινε ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική των play off της Superleague. Ο Ατρόμητος είχε την καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Σα να μην έφτανε αυτό αντιμετώπισε και την διαιτησία του Ζαχαριάδη ο οποίος λειτουργώντας λες και είχε διατεταγμένη υπηρεσία κράτησε τον Αστέρα με 11 παίκτες παρά τις 3-4 φάσεις που μπορούσε να δώσει κόκκινη κάρτα και σα να μην έφτανε αυτό, έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι του Μουνάφο πάνω στον Ναπολεόνι λίγο πριν τη λήξη του ματς.

Με αυτή την ισοπαλία οι πιθανότητες του Ατρόμητου δεν εξανεμίστηκαν για τη δεύτερη θέση αλλά πλέον θέλει αποτέλεσμα στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα και ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (76′ Καράσκο), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Καραμάνος (63′ Μαρσελίνιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπάλλας (63′ Αγκουαζί).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71′ Μουνάφο), Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά (46′ Πάρα, 74′ Ζησόπουλος).

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν!. Ένας ανεπαρκέστατος διαιτητής αδίκησε σήμερα κατάφωρα την ομάδα μας με τις αποφάσεις του στον αγώνα:

Α) Δεν είδε τον ορισμό της κόκκινης κάρτας στο αντιαθλητικό χτύπημα του Σανκαρέ πάνω στον Γκαρσία και τον τιμώρησε μόνο με κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, λίγο αργότερα άφησε τη φάση να εξελιχθεί σε φράγμα του Σανκαρέ στον Ναπολεόνι γιατί άμα έδινε το φαουλ θα έπρεπε να του δώσει και τη δεύτερη κίτρινη.

Β) Δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουρμπέλη για κλάδεμα από πίσω στον Ούμπιντες .

Γ) Δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπαράλες που πάτησε τον πεσμένο στο έδαφος Λαζαρίδη.

Δ) Παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Φυτανίδη που συμπλήρωσε δέκα σε μαρκάρισμα που δεν τη δικαιολογούσε.

Ε) Δεν είδε στις καθυστερήσεις το καταφανέστατο πέναλτι του Μουνάφο πάνω στον Ναπολεόνι .

ΣΤ) Δεν μέτρησε σωστά τον χρόνο των καθυστερήσεων και έδωσε μόλις τρία λεπτά, σε ένα παιχνίδι με έξι αλλαγές, τρεις τουλάχιστον διακοπές λόγω τραυματισμών και μια διακοπή για αποβολή σε παράγοντα του Αστέρα που ήταν τουλάχιστον ένα λεπτό μέχρι εκείνος να αποχωρήσει.

Κύριοι της ΚΕΔ και κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ θωρακίστε την ισονομία και διασφαλίστε το 50 – 50 % για όλες τις ομάδες όπως έχετε την υποχρέωση!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment