PeristeriNews.gr
Πολιτική

 Καμία νέα επιβάρυνση για τον πολίτη


Στην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή, ο Γ. Παπανδρέου μίλησε στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

«Ο συναγερμός δεν έχει λήξει. Το 2011 είναι το δεύτερο κρίσιμο ημίχρονο για αναμόρφωση της Ελλάδας» τόνισε ο Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή.

Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία νέα επιβάρυνση για τον πολίτη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι παρά τις νέες διορθώσεις της Eurostat για το έλλειμμα και το χρέος, η κυβέρνηση θα κατακτήσει τους στόχους που έθεσε φέτος και δεν θα χρειαστεί να πάρει νέα μέτρα.

«Eίμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ο συναγερμός δεν έχει λήξει και πρέπει να συνεχίσουμε ώστε το 2011 να είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης» τόνισε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο Γ. Παπανδρέου, απέδωσε εύσημα στους πολίτες για τη διάσωση της χώρας, γιατί, όπως σημείωσε, αυτοί έκαναν την προσπάθεια και αυτοί πρέπει να στηριχθούν.

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ, κάνοντας λόγο για εγκληματικές πολιτικές.

«Αυτοί που πρέπει να λογοδοτήσουν δεν είναι αυτοί που έβαλαν την Οικονομία στο Ευρώ αλλά αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην έξοδο από την ευρωζώνη» ανέφερε επισημαίνοντας ότι κατά η διακυβέρνηση της ΝΔ κυριαρχούσε το ψεύδος, η αδιαφάνεια και η διαφθορά.

Και σήμερα ακόμα, πρόσθεσε, μας ζητούν να ξεγελάσουμε τις αγορές, να κοροϊδέψουμε τους κουτόφραγκους και να κρυφτούμε, όμως η κυβέρνηση ανοίγει νέο δρόμο αξιοπιστίας και ολόκληρος ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια της.

Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για την επανάσταση του αυτονόητου με τον «Καλλικράτη», τις παρεμβάσεις στην Παιδεία, την ασφάλεια του πολίτη, τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και αναφέρθηκε επίσης και σε άλλες μεταρρυθμίσεις, ενώ δεσμεύθηκε για πραγματική ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment