PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ώρες αγωνίας για αστυνομικό


Στο «Αττικό» νοσοκομείο νοσηλεύεται άτυχος αστυνομικός, ο οποίος κατά την προσπάθεια σύλληψης τοξικομανή στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι καρφώθηκε στο χέρι από χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε ο δράστης στο τσαντάκι του. Όπως προέκυψε, ο τοξικομανής είναι φορέας του ιού Hiv και της ηπατίτιδας.

Το ασύλληπτο – ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου όταν δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν δύο τοξικομανείς.

Ο ένας εξ αυτών όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο δεύτερος ακινητοποιήθηκε από τον έναν αστυνομικό.

Όταν εκείνος προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, ο τοξικομανής προσπάθησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα η χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε σε ένα τσαντάκι που φορούσε, να τρυπήσει το ύφασμα και να καρφωθεί στο χέρι του αστυνομικού.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως προέκυψε ο τοξικομανής φορέας της ηπατίτιδας και του Hiv, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στις 6 και 7 Ιουλίου και είχε λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον αστυνομικό και πληροφορήθηκαν την ατυχή για εκείνον στιγμή, επεσήμαναν πως αυτό είναι μια θετική εξέλιξη καθώς όταν ο ασθενής του Hiv, λάβει τη θεραπεία, ο ιός βρίσκεται σε ύπνωση.

Οι πρώτες εξετάσεις ήταν καθαρές για τον αστυνομικό ο οποίος σε 30 ημέρες θα κάνει επαναληπτικές εξετάσεις και εξετάσεις αίματος για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση της υγείας του, έως τότε ζει με την αγωνία και τις αμφιβολίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment