PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ώρα για ανάσες και χαλάρωση στον Ατρόμητο


Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα προπονήσεων για αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Ατρόμητου και στη συνέχεια έμειναν ελεύθεροι για το Σαββατοκύριακο, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να παραχωρεί διήμερο ρεπό.

Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα το πρωί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο την Κυριακή 2 Απριλίου.

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα ενσωματωθεί ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αυριανό αγώνα στο Βέλγιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Θεοδωράκη που είναι στην Εθνική Ελπίδων για το αυριανό φιλικό παιχνίδι εναντίον της Πολωνίας.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ είναι με την Εθνική Λευκορωσίας στη Σουηδία και αγωνίζεται αύριο στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης στο οποίο ο Ατρόμητος με αυτόν γκολκίπερ πέτυχε τη νίκη επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης με σκορ 3-1 το καλοκαίρι του 2015.

Οι Δημήτρης Λημνιός, Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος αγωνίστηκαν χθες για 90 λεπτά στον πρώτο αγώνα για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 που έδωσε η Εθνική Νέων με αντίπαλο την Ουκρανία (ήττα με 2-0). Ακολουθεί την Κυριακή το ματς με την Φινλανδία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment