PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Όχι» του Ατρόμητου σε Σαμπντόρια για Κατράνη


Πρόταση για την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη κατέθεσε η Σαμπντόρια, ωστόσο η απάντηση του Ατρόμητου ήταν αρνητική. Ποια ήταν η προσφορά, πού χάλασε το deal, ποιες οι απαιτήσεις των Περιστεριωτών.

Παίκτης του Ατρόμητου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Κατράνης!

Πιο συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες βρίσκονταν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τη Σαμπντόρια (με την οποία υπάρχει εδώ και χρόνια πολύ καλός δίαυλος επικοινωνίας) για την πώληση του ταλαντούχου 18χρονου αριστερού μπακ, ωστόσο ο Ατρόμητος λόγω και των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν επιθυμούσαν την παραχώρηση του παίκτη.

Παρ’ όλα αυτά οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυναμικά για την απόκτηση του Κατράνη, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν και κατέθεσαν πρόταση που άγγιζε τις 600.000 ευρώ συν μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο, η απάντηση του Ατρόμητου παρέμεινε αρνητική (αφού συνολικά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά) και οι όποιες εξελίξεις θα μετατεθούν για το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ατρόμητος δείχνει ότι οι απαιτήσεις του για τον παίκτη είναι συγκεκριμένες και δεν πρόκειται να πέσει από αυτές, καθώς αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το 2020.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment