PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Όχι στην προεδρία της Superleague από Σπανό


Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας απέκλεισε ο Γιώργος Σπανός, καθώς δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο με τα στημένα.

Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας απέκλεισε ο Γιώργος Σπανός, καθώς δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο με τα στημένα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την υπόθεση «koriopolis»: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με τον ποδόσφαιρο και να μην τον έχουν συγκλονίσει όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Είμαι χρόνια στο χώρο, όπου ακούμε πολλά και διάφορα πράγματα. Θεωρώ ότι η δικαιοσύνη κάνει καλή και σοβαρή δουλειά. Πάντως, τεκμήριο στην αθωότητα έχουν όλοι οι κατηγορούμενοι. Ευχόμαστε όλοι να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτοί που δυσφήμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν. Όμως, εύχομαι όλοι εκείνοι να δικαστούν κάτω από έναν νομικό πολιτισμό. Είμαστε μια χώρα που έχει νόμους, όπου θα πρέπει να εφαρμόζονται. Όταν τελειώσουν όλα, θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

Για την επικύρωση της βαθμολογίας: «Αυτό είναι θέμα της ημερήσιας διάταξης, αλλά πριν αποφασίσω για το τι στάση θα κρατήσω, θα ζητήσω πρώτα τη γνώμη του νομικού επιτελείου της Σούπερ Λίγκας».

Για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας: «Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε βγάλει πρόεδρο τον Σπανό και όχι τον Κανελλόπουλο, παλιότερα. Αφού ψήφισε Κανελλόπουλο ήταν σαν να ήθελε πρόεδρο τον Μαρινάκη. Γνωρίζουν ότι υπάρχει κώδικας δεοντολογίας, αλλά εγώ τα βλέπω ως επικοινωνιακά τρικ. Η θέση της ΑΕΚ έχει υποκρισία, αν ήθελε να μην έχει πρόεδρο τον Μαρινάκη, θα μπορούσε να είχε ψηφίσει Σπανό. Δεν σκοπεύω να είμαι υποψήφιος γιατί δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment