PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Όχι πριν… αλλά μετά τις εκλογές στις λαϊκές αγορές ο Ανδρέας Παχατουρίδης


Σάββατο πρωί ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τους συνεργάτες του Μ. Τσιώτα – Β. Παπαδόπουλο και Κ. Τσερούλα επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Νέας Ζωής…

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κοντά στην καθημερινότητα του πολίτη. Επτά μέρες την εβδομάδα “οργώνει” την αγορά της πόλης και τις λαϊκές, συνομιλώντας με τους Περιστεριώτες.

Σάββατο πρωί ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τους συνεργάτες του Μ. Τσιώτα – Β. Παπαδόπουλο και Κ. Τσερούλα επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Νέας Ζωής.


Σε ερώτηση Δημοσιογράφου ο κ. Παχατουρίδης αρκέστηκε να τονίσει: “Για την καθημερινότητα του πολίτη πρέπει να ενδιαφέρεσαι όχι προεκλογικά, αλλά όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα”.

Η επαφή των αιρετών με τους πολίτες δεν είναι “εφήμερη έννοια”, είναι κάτι διαχρονικό μέσα στη θητεία τους, αλλά πολύ περισσότερο ακόμη σ’ όλη τη ζωή τους για προσφορά στα κοινά και τους συνανθρώπους.


Ο Ανδρέας Παχατουρίδης αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση για τους Δημάρχους και γενικότερα για τους πολιτικούς μας.

Δυστυχώς στη χώρα μας η παλαιοκομματική νοοτροπία έχει βαθιές ρίζες και τους υποψηφίους – πολιτικούς τους βλέπουμε μόνο την προεκλογική περίοδο να μοιράζουν την καρτούλα τους “προς άγραν ψήφων” και εν συνεχεία “εξαφανίζονται” μέχρι τις επόμενες εκλογές!…


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment