PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Όχι πια κλήσεις, μόνο… τανκς (video)


Χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος του Βίλνιους, πρωτεύουσας της Λιθουανίας, προκειμένου να πείσει τους πολίτες να μην παρκάρουν παράνομα

Τα μεγάλα μέσα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο Δήμαρχος του Βίλνιους, πρωτεύουσας της Λιθουανίας, προκειμένου να πείσει τους πολίτες να μην παρκάρουν παράνομα.

Ο Αρτούρας Ζουόκας πήρε ένα τανκς και πέρασε πάνω από μια Μερσεντές που ήταν παρκαρισμένη στη λωρίδα για τα ποδήλατα σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Αυτό καταγράφηκε σε φιλμάκι που μεταδίδεται από τη λιθουανική τηλεόραση, το οποίο αρχίζει με τον Δήμαρχο να κόβει βόλτες με ποδήλατο και να συναντά διαρκώς πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Φεράρι και Πόρσε παρκαρισμένα παράνομα.

Κάποια στιγμή αποφασίζει και ανεβαίνει σε ένα ρωσικό τανκς 13,6 τόνων με κινητήρα diesel V8 260 ίππων και περνάει πάνω από τη σταθμευμένη Μερσέντες.

Λίγο αργότερα φαίνεται να βγαίνει από ένα κατάστημα της περιοχής ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και ο Δήμαρχος σπεύδει να του συστηθεί.

Καθώς εκείνος κοιτά απορημένος το κατεστραμμένο του όχημα, ο Ζουόκας του λέει κουνώντας το δάχτυλο: «Αυτό συμβαίνει όταν παρκάρεις παράνομα…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment