PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Όταν ο Ατρόμητος άγγιξε το όνειρο (video)


Συγκίνηση και νοσταλγία μας προκάλεσε το video του PeristeriNews.gr από τις στιγμές του τελικού ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό το 2012.

Σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου του 2012.

Τότε που η ομάδα της πόλης μας αγωνιζόταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό κυπέλλου και θα προσπαθούσε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ο κόσμος στήριξε για δεύτερη χρονιά την ομάδα και βρέθηκε στο ΟΑΚΑ παρά το φόβο που υπήρχε από την προηγούμενη χρονιά για τα επεισόδια(όλοι θυμόμαστε τις τραγικές καταστάσεις) του τελικού Ατρόμητος-ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο.

Με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι του λοιπόν, ο Ατρόμητος έχοντας μια από τις ισχυρότερες ομάδες της σύγχρονης ιστορίας του έφτασε στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο Ατρόμητος κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, πήγε το ματς στην παράταση, είχε φάσεις να κάνει και την ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας του.

Η ήττα με 2-1 στο 119’ της παράτασης άφησε πικρή γεύση, αλλά η παλικαρίσια εμφάνιση των παικτών του Ατρομήτου σε ένα τελικό γιορτή του ποδοσφαίρου έκανε τον κόσμο της ομάδας να αγαπήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Κάποιες από τις στιγμές όπως τις κατέγραψε το PeristeriNews.gr:

Τα highlights του τελικού:

Και ένα bonus video από την πρόκριση της ομάδας στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment