PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Όπως παλιά… (video)


Ω! Τι κόσμος… Το πρώτο βήμα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ατρόμητος, που κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι.

Ω! Τι κόσμος… Σ’ ένα γήπεδο που θύμιζε χρόνια ένδοξα για τον Ατρόμητο, ο κόσμος του Περιστερίου έδωσε δυναμικό παρών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και μαζί με τους οργανωμένους φιλάθλους Fentagin έφτιαξαν μια ατμόσφαιρα μαγική που έδωσε φτερά στο δύσκολο έργο της ομάδας μας.

Ετσι ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι.

Η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, μπήκε μπροστά στο σκορ με το κοντινό πλασέ του Σαγκανόφσκι (10’) και δεν απειλήθηκε σε όλο το πρώτο μέρος.

Αντίθετα, έχασε καλή ευκαιρία με τον Καμαρά (13’) και είχε τη μεγάλη στιγμή στο 45’, όταν ο Σφακιανάκης με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη δοκάρι είχε ο Ολυμπιακός Βόλου με την κεφαλιά του Μαρτίν, αλλά ο Ατρόμητος σύντομα ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και πάλι.

Έτσι, στο 61’ ο Νεμπεγλέρας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 μετά από εξαιρετική κούρσα του Καμαρά και ασίστ του σενεγαλέζου επιθετικού, ενώ στο 71’ ο Καμαρά δε βρήκε δίχτυα σε τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς. Στο 79’ ο Ολυμπιακός Βόλου μείωσε με την κεφαλιά του Σανκαρέ από εκτέλεση κόρνερ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (90′ Μελισσάς), Αναστασάκος (88′ Μπρίτο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:
Γιακούποβιτς, Σελεζί, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας, Μπρέσκα (46′ Νέμεθ), Καπετάνος (72′ Ακόστα), Ούμπιντες, Μάρτιν (82′ Σολάκης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment