PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Όμορφη εικαστική παρέμβαση σε σχολείο του Περιστερίου


Μια όμορφη εικαστική παρέμβαση έχει πραγματοποιηθεί εδώ και λίγο διάστημα στο 7ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου από την εθελοντική ομάδα Open Art.

Συγκεκριμένα ένα πολυσύχναστο σημείο του Περιστερίου πάνω στη Λεωφόρο Θηβών άλλαξε όψη προς το καλύτερο και από ένα μονόχρωμο τοίχο απέκτησε εξαιρετικές ζωγραφιές που ομορφαίνουν την εικόνα του σχολικού κτιρίου.

Η δημιουργία της εικαστικής παρέμβασης έγινε από την εθελοντική ομάδα Open Art που αποτελείται από καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων (ζωγράφους, γλύπτες, φωτογράφους, γραφίστες, αγιογράφους, street artists κλπ), καθώς και από μηχανικούς όλων των κλάδων (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τοπογράφους, πολιτικούς μηχ. κλπ), κυρίως όμως από ανθρώπους που έχουν διάθεση για εθελοντική προσφορά στον τομέα των εικαστικών.

Η εθελοντική ομάδα Open Art με εμπειρία χρόνων σε εθελοντικές ομάδες και αγάπη για την τέχνη πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε σχολικά κτήρια (ειδικά όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη) καθώς και εικαστικά δρώμενα στο αστικό τοπίο.

Πλέον μια από αυτές τις εικαστικές παρεμβάσεις υπάρχει στο 7ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου και ομολογουμένως ομορφαίνει την εικόνα των περαστικών σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment