PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Όλη η Ελλάδα μιλάει για τη νέα κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου (video)


Με τις πιο ιδανικές συνθήκες ξεκινάει τη λειτουργία της η νέα κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου, «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους».

Η νέα αυτή δράση έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στο ευρύτερο κοινό της Ελλάδας μέσω της παρουσίασής της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει σε απλούς συμπολίτες μας και όχι μόνο.

Αντιλαμβανόμενοι του ενδιαφέροντος που έδειξε κόσμος και μέσα από την ενημερωτική ιστοσελίδα Peristerinews.gr, συναντήσαμε τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στο χώρο όπου οι μητέρες που είναι δικαιούχοι του προγράμματος θα μπορούν να επιλέξουν ότι είναι αναγκαίο για τη σωστή ανάπτυξη του νεογέννητου μωρού τους.

Πρόκειται για ένα πραγματικά ζεστό χώρο που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από όμοιους χώρους ιδιωτικών καταστημάτων αφού όποιος βρεθεί εκεί μπορεί να συναντήσει πληθώρα βρεφικών ειδών για όλες τις ανάγκες.

Μιλώντας στην κάμερα του PeristeriNews.gr ο κ. Παχατουρίδης χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η νέα κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου απευθύνεται στο «θαύμα της ζωής», τη γέννηση ενός παιδιού. Έτσι η δράση του Δήμου δίνει τη δυνατότητα σε μητέρες που ανήκουν στην κατηγορία της ακραίας φτώχειας να μεγαλώσουν το νεογέννητο παιδί τους όπως ακριβώς μεγαλώνουν και τα υπόλοιπα παιδιά.

Συγκεκριμένα για ένα χρόνο τους παρέχει την παιδική κούνια του μωρού, τις πιπίλες, το μπιμπερό, τα βρεφικά ρούχα του, το γάλα του και ότι άλλο είναι απαραίτητο στη βρεφική ηλικία.

IMG_9868

Η εν λόγω δράση γίνεται με την βοήθεια και τη χορηγία μεγάλων εταιρειών του χώρου και έχει προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου λόγω του υψηλού κόστους που θα έχει η υλοποίησή της μιας και τα υλικά ενός νεογέννητου μωρού για ένα χρόνο μπορεί να φτάσουν χιλιάδες ευρώ.

Η δράση «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» ξεκινάει λοιπόν με τις καλύτερες προϋποθέσεις με την έλευση του 2016 δημιουργώντας την ελπίδα να δώσει σε αρκετά νεογέννητα μωρά τη δυνατότητα να μεγαλώσουν όπως τους αξίζει παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

IMG_9881

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment