PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Όλα μηδέν στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΟΦΗ


Σε ματς με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, Ατρόμητος και ΟΦΗ δεν κατάφεραν να σκοράρουν με το τελικό 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στο Περιστέρι, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η ισοπαλία μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, που από το 52ο λεπτό αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μεγιάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Περιστεριώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή.

Ο Ατρόμητος, που προερχόταν μεσοβδόμαδα από τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ (3-2), απείλησε στο 7΄ με το σουτ του Γκάλο να φεύγει λίγο άουτ.

Το παιχνίδι ήταν νωχελικό και άρχισε να βελτιώνεται μετά το 25′. Ο Μανούσος δεν μπόρεσε να σκοράρει για τον Ατρόμητο στο 29′, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα με τον Γρίβα, ο οποίος όμως υποδείχθηκε οφσάιντ.

Ο Μουνίθ απείλησε στο 32′ και ο Αγκάγιεφ σκόραρε στο 35′ χρησιμοποιώντας όμως το χέρι του (ακυρώθηκε το γκολ) και στο 40′ ο Ουές έχασε μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Διαμαντής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ατρομήτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ισορροπίες» άλλαξαν από πολύ νωρίς, όταν στο 52’ ο Μεγιάδο πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη, μετά από δυνατό φάουλ πάνω στο Νάτσο και ο Ατρόμητος πήρε πλέον τα ηνία του αγώνα.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει στο τελευταίο 20λεπτο, όμως η άμυνα του ΟΦΗ και ο Βάτερμαν είχαν «απαντήσεις» σε όλες τις προσπάθειες των Μουνίθ και Χριστοδουλόπουλου, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Κρητικοί έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να «κλέψουν» το ματς, όμως ο Νέιρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Μανδά.

https://www.youtube.com/watch?v=mheSIkg7hN0

Ατρόμητος: Μανδάς, Τομάσεβιτς (77′ Μάτιτς), Γούας, Γκαλβάο, Γκάλο, Χαρίσης (77′ Σάλομον), Νάτσος (77′ Κωτσόπουλος), Νταβιώτης (63′ Κιβρακίδης), Μουνίθ, Αγκάγιεβ (63′ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς (46′ Βούρος), Λυμπεράκης (71′ Κοροβέσης), Νέιρα, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (46′ Στάικος), Στούρτζεον (84′ Τσιλιανίδης), Γρίβας (70′ Σαρδινέρο).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment