PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ψηφιακά ο 8ος Μαθητικός Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής Δήμου Περιστερίου


Ο Δήμος Περιστερίου, με ανακοίνωσή του αναφέρει πως σε πείσμα των καιρών, διοργανώνει τον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής, με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Πόλη Αισιοδοξίας – Αγάπης – Ομορφιάς».

Σε πρόσκλησή του, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, καλεί τους μαθητές των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων μας να συμμετέχουν με τα έργα τους στο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας ενόψει των Χριστουγέννων.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να αποτυπώσουν τις σκέψεις και τα όνειρά τους και να κοσμήσουν την πόλη με την ευαισθησία τους, ζωγραφίζοντας όσα εκείνα αισθάνονται μέσα απ’ την ψυχή τους.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί ψηφιακά. Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.depadp.gr , για να μπορούν να ενημερωθούν για το διαγωνισμό, να υποβάλουν τα στοιχεία που θα ζητούνται και να επισυνάπτουν τη ζωγραφιά σε ψηφιακή μορφή. Τα έργα των μαθητών θα πρέπει να υποβληθούν έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

Οι 51 καλύτερες ζωγραφιές θα επιλεγούν από επιτροπή που θα αποτελείται από εικαστικούς των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ).

Τα έργα που θα επιλεγούν θα πρέπει να παραδοθούν πρωτότυπα, κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό και θα τοποθετηθούν για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στα ειδικά φωτιστικά πλαίσια της πλατείας Εθν. Αντίστασης (απέναντι από τον ΟΤΕ).

Πληροφορίες ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:00 – 14:00, τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: depadp@yahoo.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment