PeristeriNews.gr
Δημοτικά

“Ψεύδη χωρίς όρια”


Σκληρή απάντηση του Κώστα Λαλένη στα δημοσιεύματα ότι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στήριξε τον Δήμαρχο Α. ΠαχατουρίδηΟ Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλένης απαντάει στα δημοσιεύματα ότι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στήριξε τον Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη: Συγκεκριμένα, ο κ. Λαλένης υπογραμμίζει:

“Το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου Κώστας Λαλένης, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στήριξε τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται επίσης, πως αυτή η απόφαση προκάλεσε αντιδικίες που έφτασαν σε σημείο να έρθουν στα χέρια υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Λαλένη.

Αντιλαμβανόμαστε ποιοι κρύβονται πίσω από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Κώστας Λαλένης, με δημόσια δήλωσή του, σεβόμενος την ελευθερία επιλογής των ψηφοφόρων δήλωσε: «Οι Περιστεριώτισσες και οι Περιστεριώτες, έχουν τη γνώση και την πολιτική ωριμότητα ώστε να διαμορφώσουν άποψη και την εκφράσουν στην κάλπη».

Είναι επίσης γνωστό ότι ο κ. Κώστας Λαλένης έχει δώσει επί 8 χρόνια σκληρούς αγώνες εναντίον της κακοδιοίκησης Παχατουρίδη, που τον οδήγησαν αρκετές φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων, ενώ κάποιοι άλλοι… νεόκοποι σωτήρες της πόλης λιποτακτούσαν απέχοντας κατ’ εξακολούθηση από τα δημοτικά συμβούλια, χωρίς να παίρνουν θέση σε σοβαρά ζητήματα της πόλης, και ταυτόχρονα μοίραζαν… αγκαλιές και φιλάκια, στις /στους συνεργάτες του κ.Παχατουρίδη, σε δημόσιες και όχι μόνο εμφανίσεις.

Ως εκ τούτου, τα όσα λέγονται είναι εκ του πονηρού.

Όσοι διασπείρουν τις ψευδείς ειδήσεις είναι γνωστοί στην πόλη μας.

Οι Περιστεριώτες, γνωρίζουν εκείνους που υπόγεια και επί σειρά ετών προσδοκούν οφέλη, αδιαφορώντας για την παράταξη και τον πολιτικό χώρο που τη στηρίζει.

Επειδή όλα έχουν κάποιο όριο, όπως και η συκοφάντηση, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment