PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ψήφιση προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής


Υπέρ τάχθηκαν οι παρατάξεις του Γ. Σγουρού και Αδ. Γεωργιάδη, κατά των Β. Κικίλια, Θ. Παφίλη, Ν. Βούτση, Α. Χάγιου και Αλ. Αλαβάνου και λευκό από τους Γ. Δημαρά και Γρ. Ψαριανό

Με 210 εκ. ευρώ να προορίζονται για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Λεκανοπεδίου, με 20 εκ. ευρώ να χρηματοδοτούν τη δημιουργία νέων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στους Δήμους της Αττικής και με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο και την ανάπτυξη, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο πρώτος Προϋπολογισμός της Πρώτης Αιρετής Περιφέρειας Αττικής για το οικονομικό έτος 2011, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη 22 Μαρτίου 2011.

Υπέρ της έγκρισης του προϋπολογισμού ψήφισαν οι συνδυασμοί «ΑΤΤΙΚΗ- ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρό και «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» με επικεφαλής τον κ. Α. Γεωργιάδη.

Κατά της έγκρισης ψήφισαν οι συνδυασμοί «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», με επικεφαλής τον κ. Β. Κικίλια, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ» του κ. Θ. Παφίλη, «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» με επικεφαλής τον κ. Ν. Βούτση, «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.» του κ. Α. Χάγιου και «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον κ. Α. Αλαβάνο.

Λευκό ψήφισαν οι συνδυασμοί «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον κ. Γ. Δημαρά, «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» του κ. Κ. Διάκου και «ΑΤΤΙΚΗ ΓΗ» με επικεφαλής τον κ. Γ. Ψαριανό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment