PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Χαρίση στην Ξάνθη ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος ταξίδεψε στην Καβάλα, όπου προπονήθηκε και θα διανυκτερεύσει, για λόγους ασφαλείας, ενόψει του εξ’ αναβολής αγώνα με την Ξάνθη για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Δε θα έχει στην διάθεσή του, όμως, τον Χάρη Χαρίση.

Ο 25χρονος μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης και υπέστη διάστρεμμα. Πλέον, τίθεται το ζήτημα για το αν θα προλάβει το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με πρωινή πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε ενόψει του εξ’ αναβολής αγώνα με την Ξάνθη με προορισμό την Καβάλα.

Το απόγευμα η αποστολή προπονήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, όπου και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play-Out της Super League. Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, τη Διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή της, κ. Παύλο Δερμιτζάκη.

Την 20μελή αποστολή που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.

Ο Χαρίσης διαγνώστηκε με διάστρεμμα από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο επόμενο ματς με την ΑΕΛ στο Περιστέρι κρίνεται αμφίβολη.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης και θα προπονηθούν και την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment