PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χωρίς σοβαρά προβλήματα από το χιόνι το Περιστέρι


Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες χρειάζεται από όλους του πολίτες και συστήνεται η παραμονή τους σε εσωτερικούς χώρους εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η κακοκαιρία Μήδεια χτύπησε και το Περιστέρι καλύπτοντας με χιόνι όλους τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την αρμόδια Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Μαίρη Τσιώτα, δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι και αυτή την ώρα σοβαρά προβλήματα όπως σε άλλους Δήμους.

Στους δρόμους της πόλης και κυρίως στο βόρειο μέρος (Κηπούπολη, Χρυσούπολη) έχει γίνει ρίψη αλατιού από χθες το βράδυ ενώ οχήματα του Δήμου κάνουν συνεχείς εκχιονισμούς των δρόμων.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι η χιονόπτωση παραμένει ισχυρή και πυκνή κάτι που δυσκολεύει το έργο των συνεργείων του Δήμου αφού οι δρόμοι καλύπτονται και πάλι από λευκές στρώσεις χιονιού γρήγορα.

Από αργά χθες το βράδυ επιχειρούν στην πόλη 1 μεγάλη αλατιέρα/εκχιονιστικό, 1 μικρή αλατιέρα/εκχιονιστικό, 4 μικρότερα οχήματα εκχιονισμού, 4 αυτοκίνητα που μοιράζουν αλάτι σε καίρια σημεία και 3 συνεργεία για κοπή κλαδιών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πάρα πολλές υποδείξεις πολιτών για κόψιμο κλαδιών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τέτοιες οχλήσεις δεν θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες.

Τέλος αυτή τη στιγμή δεν έχουν παρατηρηθεί διακοπές ρεύματος ή νερού σε κάποια γειτονιά του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment