PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Πολυτάρχου, αλλά με κόσμο το Περιστέρι κόντρα στον Κρόνο


Το νικηφόρο σερί που «τρέχει» εκτός έδρας θέλει να συνεχίσει το Περιστέρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, που αντιμετωπίζει τον Κρονό στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Εκτός επιλογών τέθηκε ο Μιχάλης Πολυτάρχου λόγω τραυματισμού, θέτοντας έναν πολύ μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Νίκο Καραγιάννη, ωστόσο το θετικό είναι ότι ο έμπειρος άσος δεν αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Σύμμαχος του ΓΣΠ θα είναι όπως σε κάθε παιχνίδι -ανεξαρτήτου έδρας- ο κόσμος του, καθώς δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι Fentagin, στηρίζοντας για ακόμα μια φορά την προσπάθεια της ομάδας.

Για το ματς μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Λάζαρος Τασόπουλος, που αναφέρθηκε και στο ιδαίτερο ματς-γιορτή της προηγούμενης αγωνιστικής.

«Ήταν ένα… περίεργο ματς, καθώς οι φίλαθλοί μας είχαν αποφασίσει να γιορτάσουν τα 45 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

Δημιούργησαν μια πολύ ωραία, ομολογουμένως, ατμόσφαιρα η οποία, ωστόσο, πιστεύω ότι μας επηρέασε κάπως, χάνοντας την συγκέντρωση μας σε κάποια σημεία του αγώνα, ενώ παρασυρθήκαμε κιόλας.

Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη κι αυτό κρατάμε στο τέλος.

Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση κι εκεί θέλουμε να παραμείνει, για να γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας την άνοδο στο φινάλε του πρωταθλήματος. Με την βοήθεια του προπονητικού τιμ δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στην συνέχεια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του και τον ευχαριστούμε που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα σε κάθε ματς, είτε παίζουμε εκτός, είτε στο γήπεδο μας. Τον θέλουμε κοντά μας! Να μας στηρίζει στα δύσκολα κι εμείς από τη μεριά μας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε όλους τους Περιστεριώτες χαρούμενους και περήφανους στο τέλος της σεζόν».

Για τον προσεχή μας αντίπαλο: «Ο Κρόνος είναι μια καλή ομάδα, που γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας στην οποία συμμετέχει πολλά χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Διαθέτουν ένα πολύ έμπειρο προπονητή και παίκτες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, όπως οι Στραγανιώτης, Ζούκας, Φρουσκλιάς και Γκαϊτάσοφ, ενώ στην ουσία είναι η ίδια ομάδα με πέρσι.

Εμείς φυσικά και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν ήμαστε αυτοί που πρέπει και ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη αυτή την εβδομάδα και με “όπλο” την άμυνα είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε σε άλλη μια νίκη που θα μας διατηρήσει στην πρώτη θέση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment