PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Βασιλόπουλο και Σαλούστρο στην Τενερίφη


Χωρίς τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Χρήστο Σαλούστρο θα ταξιδέψει το Περιστέρι για το εξαιρετικά δύσκολο ματς για το Basketball Champions League κόντρα στην Τενερίφη.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο προπονητής, Ηλίας Ζούρος, τονίζοντας ότι οι δύο παίκτες έσφιξαν τα δόντια για να παίξουν στα τελευταία ματς και τώρα πρέπει να τους δοθεί χρόνος να αναρρώσουν.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Το ξέραμε, γιατί είχαμε θέματα τραυματισμών με τον Βασιλόπουλο, ο οποίος μαζί με τον Σαλούστρο, έπαιξαν την Τετάρτη με τη Ρίγα, παρότι είχαν προβλήματα και τους ευχαριστώ για αυτό.

Θα μείνουν και οι δυο πίσω δεν θα έρθουν στην Τενερίφη, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σήμερα προέκυψε ο τραυματισμός του Μόρισον, είναι λογικό να αγωνιούμε, είμαστε ομάδα και κάθε “γρανάζι” έχουμε μάθει να λειτουργεί.

Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, που δουλεύουν σκληρά και πολλές φορές αυτοί που δουλεύουν σκληρά δεν φαίνονται. Ετοιμάζουν πολύ καλά την ομάδα και σε επίπεδο τακτικής είμαστε πολύ καλοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον κόουτς Σερέλη, που κάνει πολύ καλή δουλειά», είπε ο Έλληνας τεχνικός μετά την άνετη επικράτηση επί του Λαυρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment