PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Έρευνα για τις πολεοδομικές άδειες στο Μάτι


Έρευνα για τις πολεοδομικές άδειες στο Μάτι Αττικής προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, σημειώνοντας ότι στην περιοχή υπήρχαν πολυτελή σπίτια και κτήρια ακριβώς δίπλα στην παραλία.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» ο κ. Σπίρτζης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπρησμού, ενώ για τις κυβερνητικές ευθύνες και τυχόν παραιτήσεις υπουργών είπε ότι «όλοι οι υπουργοί ήταν στη μάχη από το πρώτο λεπτό».

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να στρέφεται σε αναζήτηση και ποινικών ευθυνών για τις φονικές πυρκαγιές, απάντησε ότι «είναι δικαίωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να το κάνει, εάν διαπιστώσει την παραμικρή αδράνεια». Κατηγόρησε ωστόσο την αξιωματική αντιπολίτευση για διαρροή ψευδών ειδήσεων μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στις εκπομπές του οποίου ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αποφάσισαν να μη συμμετέχουν.

«Μέσα σε 1,5 μέρα έχουν γίνει σχεδόν 2,5 χιλιάδες αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές» σημείωσε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι σήμερα συνεχίζονται οι έλεγχοι με περισσότερους από 340 μηχανικούς.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment