PeristeriNews.gr
Δημοτικές Εκλογές 2019

Χρ. Βελωτάς: Το Περιστέρι έχει μπει σε τροχιά αναγνώρισης από όλους


Στο peristerinews.gr μίλησε ο διευθυντής ασφαλιστικού γραφείου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά», Χρήστος Βελωτάς, τονίζοντας ότι η πόλη τα τελευταία 17 χρόνια έχει αναγεννηθεί και έχουν τεθεί οι βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη της.

Πως αποφασίσατε να συμμετέχετε στις εκλογές, για μία ακόμα φορά στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη;

Αγαπητέ μου, δεν ήταν απλά μια απόφαση. Κυριάρχησε, περισσότερο μέσα μου, το αίσθημα του χρέους απέναντι στους δημότες της πόλης του Περιστερίου, καθώς και απέναντι σε έναν Δήμαρχο, που έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι, στην ποιοτική αναβάθμιση του καθημερινού τρόπου ζωής όλων μας. Ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Ανδρέα Παχατουρίδη, έχω ξεχωρίσει τον άνθρωπο που «δουλεύει» με… ησυχία και τα έργα του καταλήγουν, κάθε φορά, να κάνουν τόση «φασαρία». Έναν Δήμαρχο που, αφενός δεν φοβάται τις ευθύνες και αφετέρου έχει αναγεννήσει το Δήμο μας. Απλά, πηγή έμπνευσης για εμένα και όχι μόνο.

Ως άνθρωπος που δραστηριοποιείστε καθημερινά στο Περιστέρι, θεωρείτε ότι έχει προοδεύσει η πόλη επί Δημαρχίας Ανδρέα Παχατουρίδη;

Όπως σας ανέφερα και πριν, η πόλη μας δεν έχει απλώς αναγεννηθεί, αλλά έχουν τεθεί και οι βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη της, ώστε να μπορούν να απολαύσουν αλλά και να συνεχίσουν να δημιουργούν οι επόμενες γενιές.

Σε περίπτωση που εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας;

Θα σας πω ότι το μεγάλο μου πάθος είναι η γειτονιά. Προτεραιότητα, ωστόσο, πάντα θα είναι για μένα και τα θέματα καθημερινότητας, όπως: η στάθμευση, η διαπλάτυνση πεζοδρομίων, η διαρκής συντήρηση των υφιστάμενων έργων και φυσικά, η σταθερή και αυξανόμενη προσέλκυση επισκεπτών, που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης, ότι, δηλαδή, πρεσβεύει το πρόγραμμα μας.

Ποιο είναι το μήνυμα σας στους δημότες του Περιστερίου για τις Δημοτικές Εκλογές;

Αυτές οι εκλογές φαίνονται και είναι, πραγματικά,  διαφορετικές. Όλοι μας, αλλά κυρίως οι νέοι του Περιστερίου, ας δώσουμε το ενεργό παρόν στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα από την προτίμηση μας. Το Περιστέρι έχει μπει σε τροχιά αναγνώρισης από όλους πια, για την ποιότητα του τρόπου ζωής, την αλληλεγγύη αλλά και την πρόοδο, που έχει επιτευχθεί, σε όλους σχεδόν τους τομείς. Στο χέρι μας είναι αυτή η τροχιά να συνεχιστεί και όλοι εμείς να απολαμβάνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, αλλά και της αγάπης μας για το Περιστέρι της καρδιάς μας. Όλοι μαζί ας πάμε την πόλη ακόμα πιο μπροστά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment