PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χρυσή η Περιστεριώτισσα αθλήτρια των Special Olympics Β. Καλλιοντζή


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βρέθηκε κοντά στους αγώνες και την απονομή με το χρυσό μετάλλιο

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βρέθηκε κοντά στους αγώνες και την απονομή με το χρυσό μετάλλιο της Περιστεριώτισσας αθλήτριας των Special Olympics Βικτώριας Καλλιοντζή.

Η κολυμβήτρια κατέκτησε την πρωτιά στα 50 μέτρα ελεύθερο γυναικών και δύο χάλκινα μετάλλια στα 50 μέτρα ύπτιο και 4Χ50, κάτι που την αναδεικνύει πλέον σε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Παχατουρίδης έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στην Περιστεριώτισσα αθλήτρια για τις σπουδαίες νίκες που έφερε στην πόλη τους από τη μεγάλη γιορτή των Special Olympics.

Σημείωσε ότι καμαρώνει την Βικτώρια Καλλιοντζή για τις αγωνιστικές προσπάθειες, καθώς η συμμετοχή και μόνο στους παγκόσμιους αγώνες φανερώνει την δύναμη ψυχής και είναι το λαμπρό παράδειγμα για όλους εμάς.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι πρόκειται για μια αθλήτρια μόνο 16 χρονών και σύμφωνα με τους προπονητές της, τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Περιστερίου ήταν ο μοναδικός Δήμαρχος που βρέθηκε στις κερκίδες του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τους ξεχωριστούς αγώνες, παροτρύνοντας τους αθλητές της ψυχής με το θερμό του χειροκρότημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment