PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Περιστερίου


Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, διοργανώνει ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στάση Μετρό «Ανθούπολη»), την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 10:00-14:00, με είσοδο ελεύθερη!

Στο χώρο της εκδήλωσης και καθ’ όλη τη διάρκειά της θα λειτουργούν παιδική χαρά, δύο φουσκωτά παιχνίδια και δύο μπασκέτες.  Ένα καροτσάκι με  υπέροχο μαλλί της γριάς θα είναι συνέχεια έτοιμο να σας προσφέρει τη γλυκύτητά του! Μπαλονοκατασκευές που θα δίνονται σε όλα τα παιδιά κατά μήκος και πλάτος της αίθουσας!

Και συνεχίζουμε… Δύο γωνιές με Face  Painting για όμορφα, διασκεδαστικά σχεδιάκια στα μουτράκια των παιδιών! Εργαστήρι ζωγραφικής με πολλά υλικά για να δημιουργήσουν οι μικροί μας φίλοι! Εργαστήρι κατασκευών με πλούσια συλλογή υλικών για δημιουργίες στολιδιών, καρτών κ.λ.π.!

  • 30-14.00 Γωνιά αφήγησης παραμυθιού! Ομάδες παιδιών παρακολουθούν και συμμετέχουν σε χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο  παραμύθια!
  • 30-14.00 Γωνιά κουκλοθέατρου, όπου μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν μία ή και παραπάνω παραστάσεις γιατί οι κουκλοπαίχτες δε θα σταματήσουν πριν το τέλος της εκδήλωσης! Στη σκηνή της αίθουσας ο ανιματέρ θα διασκεδάσει τους πάντες με τραγούδια και παιχνίδια, με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και μπορεί!
  • 00-11.30 Παράσταση μάγου στη σκηνή της αίθουσας!
  • 30-12.00 Παράσταση με τεράστιες σαπουνόφουσκες! Bybble show!

Συνέχεια της διασκέδασης με τον ανιματέρ μέχρι το τέλος της εκδήλωσης! Στο δικό του χώρο κάπου εκεί κοντά θα περιμένει τα παιδιά ο πιο ωραίος Αη – Βασίλης για να φωτογραφηθεί με τα παιδιά και γονείς! Και κάποιες ακόμα εκπλήξεις θα είναι εκεί για τους μικρούς φίλους!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment