PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χουλιγκανισμοί μεταξύ μαθητών σε σχολείο στο Περιστέρι (photos)


Εικόνες που θυμίζουν επεισόδια σε γήπεδα και «πολέμους» μεταξύ οπαδών διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο 5ο Λύκειο Περιστερίου στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών.

Περίπου 10-15 μαθητές από άλλο σχολείο (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το 6ο Λύκειο Περιστερίου) περίπου στις 9μιση το πρωί «επισκέφθηκαν» με άγριες διαθέσεις το σχολείο που βρίσκεται απέναντι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας και πέταξαν στο προαύλιο δυναμιτάκια, καπνογόνα και αυγά δημιουργώντας ένταση τόσο στους μαθητές όσο και στους καθηγητές του 5ου.

Κάποιοι από τους μαθητές του 5ου Λυκείου με το που αντιλήφθηκαν όλα τα παραπάνω απάντησαν με ρίψη νεραντζιών. Το ευτυχές της υπόθεσης ήταν ότι όλα αυτά έγιναν εν ώρα μαθήματος και όχι σε κάποιο διάλλειμα που θα έβαζε περισσότερα παιδιά σε κίνδυνο.

Το όλο σκηνικό που θύμιζε «πόλεμο» μεταξύ χούλιγκαν δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διευθυντές και τους καθηγητές των δυο σχολείων που κάλεσαν τα παιδιά που συμμετείχαν ώστε να διερευνήσουν το πρωτόγνωρο περιστατικό βίας.

Το τραγικό είναι ότι σύμφωνα και πάλι με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το «ραντεβού» των μαθητών είχε κανονιστεί μέσω των social media.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment