PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Χορεύοντας» στην βροχή 2-0 ο Ατρόμητος και τέταρτη θέση


Παρά τον «βαρύ» αγωνιστικό χώρο από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε τη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος με μια υποδειγματική εμφάνιση επικράτησε του με 2-0 και «κλείδωσε» οριστικά την 4η θέση δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε τους 49 βαθμούς και τις 14 νίκες και έχοντας παρακαταθήκη το 4-2 του πρώτου γύρου είναι η ομάδα που συμπληρώνει την 4άδα της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Πρόσωπο του ματς για τον Ατρόμητο ο Ευθύμης Κουλούρης που έφτασε τα 18 γκολ σε 26 ματς, οποίος βρήκε δίχτυα στο 36’ (για το 0-2), ενώ ήταν και ο δημιουργός του πρώτου τέρματος της ομάδας του (17’ Μανούσος).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος «κοίμισε» τον Αρη και κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα, μετά το 10λεπτο ο Ατρόμητος άρχισε να πατάει καλύτερα και να σκοράρει εκμεταλλευόμενος τα πολλά αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων.

Αφού λοιπόν οι παίκτες του Κάναντι προειδοποίησαν στο 14’ με τετ α τετ του Μανούσου (από λάθος του Σιώπη) άνοιξαν το σκορ τρία λεπτά αργότερα (17’) μετά από εξαιρετική συνεργασία του δημιουργού Κουλούρη και του εκτελεστή Μανούσου για το 0-1.

Μετά το γκολ ο Άρης έχασε τη συνοχή και τη συγκέντρωση του άρχισε να φανερώνει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, παράλληλα η πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία του Ατρομήτου δεν επέτρεπε στους παίκτες του Παντελίδη να βρουν χώρους και έτσι δεν απειλούσαν σχεδόν καθόλου.

Έτσι μετά από νέες ολιγωρίες στα μετόπισθεν ο Μπρούνο έστρωσε στον Κουλούρη και αυτός με υποδειγματικό πλασέ ανάμεσα σε Βέλεθ και Κουέστα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

Ο Ατρόμητος στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το ματς δίνοντας και πάλι χώρο στον αντίπαλό του που όμως δεν ήξερε τι να τον κάνει.

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Ντιγκινί, Λάρσον, Βαλεριάνος (71’ Κόρχουτ), Γκαρσία, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Τζανακάκης (80’ Μαρτίνες), Ρόουζ.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης (88’ Ενσικουλού), Ουάρντα (90+4’ Ουμπίδες), Μανούσος (84’ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Μάντσον.

Κάναντι: Χαιρόμαστε για τη νίκη και την τέταρτη θέση

Η νίκη με 2-0 του Ατρόμητου επί του Άρη, που ουσιαστικά του χάρισε την τέταρτη θέση, χαροποίησε ιδιαίτερα τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα, που όπως αποκάλυψε θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Για το παιχνίδι: «Από τη δική μας πλευρά δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Χαιρόμαστε για τη νίκη και την τέταρτη θέση. Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο ματς με τον Άρη, μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που δεν θα ήταν εύκολο να κερδίσουμε. Ο καιρός έπαιξε ρόλο, ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Και μετά το 2-0 είχαμε πολύ καλή τακτική απόδοση και δεν επιτρέψαμε στον Άρη να δημιουργήσει ευκαιρίες».

Για το αν ο Ατρόμητος άξιζε την τέταρτη θέση: «Δεν είναι θέμα ποιος ήταν καλύτερος, καταφέραμε και πήραμε δυο νίκες και είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν θα παραμείνει στο Περιστέρι: «Έχω πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία στον σύλλογο με τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο. Θα μιλήσουμε αυτή την εβδομάδα και θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς εικασίες, ψεύτικες ειδήσεις που δεν ισχύουν, στο ποδόσφαιρο δυστυχώς αυτά τα πράγματα ισχύουν».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Χαιρόμαστε πολύ για την τέταρτη θέση τώρα. Δεν ήρθα για να αλλάξω το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά για επιτυχίες με την ομάδα. Τα δυο αυτά χρόνια είμαστε επιτυχημένοι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment