PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χαρδαλιάς: 119 κρούσματα στο «Ελ. Βενιζέλος»


Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθημερινή ενημέρωση.Αναφερόμενος στα κρούσματα στη δομή της Ριτσώνας, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι η δομή έχει τεθεί σε υγειονομικό περιορισμό επί 14 ημέρες. Για το διάστημα των 14 ημερών απαγορεύεται η είσοδος και έξοδος στη δομή της φιλοξενίας.

Όσον αφορά το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στους 380 επιβαίνοντες του πλοίου, όπου εντοπίσθηκαν 119 θετικά κρούσματα και 259 αρνητικά, με δύο ακατάλληλα δείγματα.

Αποφασίσθηκε ο ελλιμενισμός του πλοίου σε ειδική προβλήτα. Όσοι επιβάτες ήταν θετικοί, θα παραμείνουν σε απομόνωση εντός του πλοίου, με την παροχή της σχετικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Ο υφ. Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε και σε δείγμα που προσήλθε από το νησί της Μυκόνου. Γι’ αυτό και αποφασίζει την αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών για 14 ημέρες στο νησί της Μυκόνου, ενώ συνέστησε στους κατοίκους του νησιού να παραμείνουν στα σπίτια τους, για προληπτικούς λόγους.

8 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής θα διατεθούν για κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment