PeristeriNews.gr
Lifestyle

Χαμό στη Μύκονο προκάλεσε ο Αντώνης Ρέμος


Ο Αντώνης Ρέμος, για 7η συνεχή χρονιά, έδωσε τον δικό του παλμό και ξεσήκωσε το κοινό της Μυκόνου με τις μοναδικές του επιτυχίες!

Στο πλευρό του φέτος ήταν οι Gipsy Kings, οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα μεταφέροντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία σε μια πιο ρομαντική διάθεση.

Το “Bamboleo”, “Volare”, “Djobi Djoba” είναι μόνο μερικά από αυτά που ερμήνευσαν και έκαναν τον κόσμο να χορεύει. Στη συνέχεια ερμήνευσαν μαζί με τον Αντώνη το “My way” του Frank Sinatra.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό και μάγεψαν όλη τη παραλία του Nammos!

https://www.youtube.com/watch?v=HdKhOQ7xBVM

Έλληνες, Λιβανέζοι, Τούρκοι και Αμερικανοί ήταν στο κοινό του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή. Ανάμεσα στο κοινό εντοπίσαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον σύντροφο της και νονός της μικρής του κόρης Ελένη, Κώστα Πηλαδάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη δημοσιογράφο Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά και τη μαμά της!

Αυτός όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν, προς το τέλος της βραδιάς, ο Leonardo Di Caprio. Ο διάσημος ηθοποιός, απομακρυσμένος από τα τραπέζια, διασκέδασε έχοντας δίπλα του τη νέα του σύντροφο, Nina Agdal.

Ένα εκατομμύριο ευρώ ο τζίρος από την συναυλία στο Nammos

Σαρωτικούς ελέγχους στη Μύκονο και σε άλλα τουριστικά νησιά κάνουν τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια επιθεωρητών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου συνεργείο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων με επτά οικονομικούς επιθεωρητές έλεγχαν τις αποδείξεις προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν γίνονται παραβάσεις από τις οποίες το ελληνικό δημόσιο να χάνει έσοδα. Οι πληροφορίες λένε ότι οι «ράμπο» της ΓΓΔΕ διαπίστωσαν πως οι υπεύθυνοι του καταστήματος έκοψαν όλες τις αποδείξεις.

Ο τζίρος για τους ιδιοκτήτες του Nammos, και αναφερόμαστε μόνο στη βραδιά της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου, ήταν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Από τον ΦΠΑ, το ελληνικό δημόσιο είχε έσοδα περίπου 200.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου δέκα χρόνια οι ιδιοκτήτες του Nammos είχαν μια μεγάλη περιπέτεια με τις φορολογικές αρχές αφού είχε διαπιστωθεί σωρεία παραβάσεων. Η οικονομική και δικαστική περιπέτεια κράτησε χρόνια και κόστισε στα αφεντικά του Nammos περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο κατέβαλαν για να αποπληρώσουν τα βεβαιωμένα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν από τις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment