PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χαμηλή κίνηση κόσμου στο Περιστέρι – Άδεια κεντρικά σημεία στην πόλη


Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας μένουν πλέον στα σπίτια τους υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Κλειστά από την Τετάρτη τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη. Σκέψεις της Κυβέρνησης για απαγόρευση κυκλοφορίας συγκεκριμένες ώρες της μέρας.

Ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όπως συνέβη στη γειτονική Ιταλία έτσι και εδώ οι περισσότεροι πολίτες προτιμούν να παραμένουν στα σπίτια τους ώστε να αποφύγουν την πιθανότητα να νοσήσουν.

Για μια ακόμα μέρα το Περιστέρι δεν ήταν όπως πριν, με τους κεντρικούς δρόμους να έχουν μεν κίνηση αλλά τους συμπολίτες μας να επιλέγουν να πάνε σε μαγαζιά που διαθέτουν προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Ουρές παρατηρήθηκαν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε super market, φαρμακεία και τράπεζες λόγω των μέτρων για ελεγχόμενη είσοδο στα καταστήματα.

Από την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει μικρότερη κίνηση στους δρόμους λόγω και του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων. Ανοικτά θα παραμείνουν μόνο τα super market, οι τράπεζες, τα φαρμακεία, τα βενζινάδικα και οτιδήποτε σχετίζεται με τον εφοδιασμό της αγοράς.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται σκέψεις από την Κυβέρνηση για απαγόρευση κυκλοφορίας υπό προϋποθέσεις προκειμένου η κρισιμότητα της κατάστασης να γίνει κατανοητή ακόμα και σε αυτούς που δεν  λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment