PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χαβιέ Ούμπιδες: Επισημοποιήθηκε η παραμονή του αρχηγού στον Ατρόμητο


Η Περιστεριώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραμονή για ακόμα ένα χρόνο του αρχηγού, Χαβιέ Ούμπιδες αναφέροντας ότι ξεκινά η αντεπίθεση.

Η επιβράβευση για ένα ποδοσφαιριστή με ατελείωτα δείγματα ψυχής επιβεβαιώθηκε και πλέον αναμένεται η έναρξη της κάλυψης του παζλ για τον Ατρόμητο της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέ Ούμπιδες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2021!

Ο Αργεντίνος ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η προσωποποίηση της Ατρόμητης ψυχής και του πάθους δεν θα μπορούσε να λείψει από την αντεπίθεση που ετοιμάζει η ομάδα μας την ερχόμενη χρονιά με σκοπό την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανανέωση του Χαβιέ Ούμπιδες ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο αρχηγός έχει συνδέσει το όνομα του με τη φανέλα με το Αστέρι αποτελώντας τον ηγέτη εντός και εκτός των αποδυτηρίων και παράδειγμα για όλους τους παίκτες.

Με την ολοκλήρωση των υπογραφών του νέου του συμβολαίου ο Χαβιέ προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο που μου έδωσαν τη δυνατότητα και μου άνοιξαν τις πόρτες για να αποφασίσω να μείνω άλλο ένα χρόνο στην ομάδα.

Σήμερα, σίγουρα δεν είμαι ο ίδιος που έφτασε στην ομάδα πριν 7 χρόνια, ίσως στον δρόμο έχασα μερικά πράγματα, ο χρόνος μας περνά όλους.

Αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό που δεν έχασα ποτέ είναι αυτό το πάθος και αυτή τη φλόγα με την οποία έφτασα την πρώτη μέρα εδώ!

Έχω πολλούς λόγους που δεν θέλω να πω αντίο στο ποδόσφαιρο σήμερα, θα μου άρεσε ο μικρός μου γιος να καταλάβει και να μπορέσει να με δει με αυτή την φανέλα, να μπορέσω να αποχαιρετήσω τον κόσμο, όλους εσάς που υποστηρίζεται την ομάδα μας και το πιο σημαντικό ότι ακόμα νιώθω ότι έχουμε στόχους να εκπληρώσουμε.

Vamos Atromitos!»

*Βρείτε το νέο t-shirt με το αστέρι στο Atromitos store(μόνο στο φυσικό κατάστημα) Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 13.00-20.00, Τετάρτη 09.00-16.00 και Σάββατο 10.00-15.00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment