PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χίος: Συνελήφθη 31χρονος Σύρος για κακοποίηση τρίχρονου αγοριού


Ένας 31χρονος Σύρος συνελήφθη μετά από τη δημοσιοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που δείχνει την κακοποίηση ενός τρίχρονου αγοριού στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο.

Ειδικότερα, το βίντεο έγινε αντιληπτό χθες το πρωί από εργαζομένους του δήμου Χίου στον καταυλισμό της Σούδας και δείχνει το παιδί να κακοποιείται από έναν άνδρα του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται, μέσα σε ντουζιέρα του καταυλισμού.

Συγκεκριμένα το βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε τη Δευτέρα, δείχνει το παιδί να δέχεται χτυπήματα, να πέφτει και ξανασηκώνεται έως ότου κάποιος τρίτος σταματά το βασανισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ο αρμόδιος για τον καταυλισμό αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός μαζί και η οργάνωση «Χαμόγελο του παιδιού» προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη συνέχεια στη σύλληψη του 31χρονου Σύρου πρόσφυγα που φέρεται να είναι πατέρας του παιδιού και ο οποίος ήδη κρατείται.

Οι αρχές ερευνούν εάν ο 31χρονος έχει απαγάγει το παιδί από άλλη οικογένεια Σύρων προσφύγων και χρησιμοποιούσε το βίντεο για να τους εκβιάσει. Ο ίδιος πάντως φέρεται να δηλώνει ότι η γυναίκα του είναι στην Τουρκία με ένα άλλο παιδί και ότι με το βίντεο ήθελε να την αναγκάσει να περάσει και αυτή στη Χίο.

Επίσης ερευνώνται φωτογραφίες που δείχνουν τον συλληφθέντα οπλισμένο, αλλά και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος είχε σχέσεις με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Στην υπόθεση, έχουν εμπλακεί τόσο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσο και η ΕΥΠ.

Με εντολή της Εισαγγελίας της Χίου το παιδί παραδόθηκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που δρα στη Χίο και περιθάλπει ανήλικους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment