PeristeriNews.gr
Διεθνή

Χίλιοι οπαδοί του Καντάφι παρακολούθησαν την κηδεία του γιου του


Ζητώντας εκδίκηση και πυροβολώντας στον αέρα περίπου χίλια άτομα παρακολούθησαν στην Τρίπολη την κηδεία ενός από τους γιους του Μουάμαρ Καντάφι.

Ζητώντας εκδίκηση και πυροβολώντας στον αέρα περίπου χίλια άτομα παρακολούθησαν στην Τρίπολη την κηδεία ενός από τους γιους του Μουάμαρ Καντάφι που σκοτώθηκε προ ημερών μαζί με τρία από τα εγγόνια του λίβυου ηγέτη στη διάρκεια Νατοϊκής επιδρομής κατά στόχων στην λιβυκή πρωτεύουσα.

“Ο λαός θέλει τον Μουάμαρ ηγέτη του”, φώναζαν οι διαδηλωτές που συνόδευαν το νεκρό 29χρονο Σάιφ αλ Αραμπ Καντάφι στο κοιμητήριο των Μαρτύρων του Αλ Χάνι. Το ανοικτό φέρετρο ήταν σκεπασμένο με τη λιβυκή σημαία, ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και μεταφερόταν σε ένα μαύρο μεγάλο όχημα.

Πίσω ακριβώς ακολουθούσαν οι δύο άλλοι γιοι του Καντάφι ο Σάιφ Αλ Ισλάμ και ο Χάνιμπαλ ο οποίος έχασε μια κόρη του στην ΝΑΤΟϊκή επιδρομή του Σαββάτου. Ο πατέρας τους Μουάμαρ Καντάφι δεν παρέστη.

“Κάτω ο Σαρκοζί”, ήταν ένα άλλο σύνθημα που ακούστηκε αρκετές φορές από το πλήθος κατά του γάλλου προέδρου ο οποίος μαζί με τη Βρετανία πρωτοστάτησε για την ψήφιση από το Συμβούλιο Ασφαλείας της απόφασης 1973 κατά της Λιβύης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Ερντογάν αποχωρεί από την πολιτική

Peristeri News

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας «Rust»

Peristeri News

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Leave a Comment