PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χάροου: «Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο»


Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πλησιάζει, απομένουν δύο μέρες για το εναρκτήριο ματς με την Α.ΕΚ. (6/10, 18:00) και η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola προετοιμάζεται “για ένα καλό παιχνίδι και συνάμα ένα δυνατό τεστ”. Τάδε έφη, Ράιαν Χάροου.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ενθουσιασμένος από την πρόκριση του Γ.Σ.Π. στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, δηλώνει ανυπόμονος για το πρώτο τζάμπολ της Basket League τονίζοντας πως “όλοι ξέρουμε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και απαιτητικό. Δουλεύουμε όμως σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι για τον κάθε αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε. Μέχρι το Σάββατο, θα δούμε το video, θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι”.

Ο Χάροου αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι αντίπαλοι του έχουν ευρωπαϊκές παραστάσεις και τρόπαια λέγοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε αντίπαλοι με παίκτες που έχουν κατακτήσει το Champions League ή που έχουν αρκετές παραστάσεις από ευρωπαϊκούς αγώνες. Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που θα τους ανταγωνιστούμε. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη μετά την χθεσινή νίκη, θα ακούσε κι αυτά που έχει να μας πει ο προπονητής και θα αναζητούμε το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα”.

Τέλος, μιλώντας για τον φίλους του συλλόγου, τόνισε: “Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο, γιατί ο κόσμος μας δίνει ώθηση! Το ζήσαμε κόντρα στον Ήφαιστο όμως μαθαίνω ότι το Σάββατο θα έχει πολύ κόσμο και μου ακούγεται ήδη πολύ συναρπαστικό!”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment