PeristeriNews.gr
Lifestyle

Χάρης Σώζος: Η συνέντευξη πριν το σοβαρό ατύχημα


Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο Χάρης Σώζος.

Η συνέντευξη του αγαπημένου ηθοποιού είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή το περασμένο Σάββατο κι έτσι ο παρουσιαστής λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξή, διευκρίνισε ότι η συζήτησή τους έγινε πριν το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ηθοποιός ο οποίος σήμερα είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του.

Ο Χάρης Σώζος μεταξύ άλλων μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, για τα δύο του παιδιά, αλλά και για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, όπου για πρώτη φορά υποδύεται έναν κακό χαρακτήρα.

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο γιος του Λεωνίδας έστειλε το δικό του μήνυμα στον πατέρα του συγκινώντας τον.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια είπε για τα δύο του παιδιά (έχει και μία 14χρονη κόρη, τη Βενέτα): «Μεγαλώσαμε μαζί με τον γιο μου. Με συγκινεί… Όταν ο γιος μου, μου είπε ότι θα τραγουδήσει για πρώτη φορά, του είπα “θα σε κρεμάσω ανάποδα”. Ζούσαμε οι δυο μας με το γιο μου από τα 9 του έως τα 16 του χρόνια. Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα. Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός».

Για την καριέρα του είπε: «Έχω περάσει καλά στη ζωή μου είμαι ευτυχισμένος. Μέχρι τώρα δεν έχω χτυπήσει πόρτα για δουλειά… Ήμουν πολύ τυχερός».

Για τις Άγριες Μέλισσες: «Έβλεπα τις Άγριες Μέλισσες και μου άρεσαν. Χάρηκα πολύ που παίζω στη σειρά. Είναι η πρώτη φορά που κάνω έναν ζόρικο ήρωα και το απολαμβάνω. Συνήθως έκανα θετικούς ρόλους. Δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω με τον Θέμελη. Είναι σαν τη ζωή. Που δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Για την πανδημία και τον καλλιτεχνικό χώρο που έχει χτυπηθεί, είπε: «Υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν φτάσει στα όρια της ανέχειας και της πείνας λόγω του κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment