PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Κουβέλης: Ο κ. Βενιζέλος έχει χάσει την ψυχραιμία του


Μιλώντας στον Αθήνα 984, ο κ. Κουβέλης κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι «αντιλαμβάνεται τα πολιτικά δρώμενα ως προσωποποιημένες συμπεριφορές».

«Ο κ. Βενιζέλος έχει χάσει την ψυχραιμία του» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, απαντώντας στις επικρίσεις που διατύπωσε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στον Αθήνα 984, ο κ. Κουβέλης κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι «αντιλαμβάνεται τα πολιτικά δρώμενα ως προσωποποιημένες συμπεριφορές».

«Ας χαίρεται τον πολιτικό του πολιτισμό και τα όσα επέλεξε να πει για τη Δημοκρατική Αριστερά και τον αγώνα που κάνει η Δημοκρατική Αριστερά» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «πρέπει να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι έχουμε έναν ανακαθορισμό και των πολιτών και της πολιτικής και αυτόν τον ανακαθορισμό είναι τουλάχιστον λάθος να τον εκλαμβάνει ο άλλος ως μία “παρασιτική” πολιτική».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων, είχε χαρακτηρίσει τον κ. Κουβέλη αντίπαλο, ενώ για τη ΔΗΜΑΡ είπε ότι λειτουργεί πολύ συχνά παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας «να αντλήσει κάποια μικρά πραγματάκια, ένα στέλεχος, μια ιδέα.. ».

Σε ό,τι αφορά γενικότερα την Κεντροαριστερά, ο κ. Κουβέλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν χωράνε μαζί σε αυτή, «με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν σήμερα, διότι το σημερινό ΠαΣοΚ με τη συγκεκριμένη ηγετική του έκφραση έχει επιλέξει μία συντηρητική πολιτική».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment