PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Κουβέλης: Να αφουγκραστεί το πολιτικό σύστημα την κριτική των «Αγανακτισμένων»


Το μήνυμα των «Αγανακτισμένων» είναι ισχυρό και θα πρέπει να ληφθεί υπόψην από το πολιτικό σύστημα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, έκανε δήλωση για τις διαδηλώσεις στις πλατείες, τονίζοντας ότι το μήνυμα των «Αγανακτισμένων» είναι ισχυρό και θα πρέπει να ληφθεί υπόψην από το πολιτικό σύστημα.

«Η Δημοκρατική Αριστερά χαιρετίζει τη μαζική καθημερινή παρουσία χιλιάδων πολιτών στο Σύνταγμα, στις περισσότερες πλατείες της χώρας, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Εκφράζουν με αυτό τον ειρηνικό τρόπο την αντίδρασή τους στα σημερινά αδιέξοδα, βλέποντας ότι ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του μνημονίου η ζωή τους έχει γίνει χειρότερη και οι θυσίες τους δεν βρίσκουν αντίκρυσμα» ανέφερε ο κ. Κουβέλης.

«Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του οφείλει να αφουγκραστεί την κριτική των διαδηλωτών για τον τρόπο λειτουργίας του. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν θεσμικές και ριζοσπαστικές αλλαγές, προκειμένου αυτό να εξασφαλίζει την κοινωνική συμμετοχή και τον κοινωνικό έλεγχο και να αντιστοιχείται με τις ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας» επεσήνανε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατέληξε λέγοντας ότι «το ισχυρό μήνυμα που στέλνουν οι χιλιάδες συμπολίτες μας δεν πρέπει να παρερμηνευτεί από ακραίες φωνές και επιλογές κάποιων που επιδιώκουν να καπελώσουν τον αυθορμητισμό και την αγωνία των διαδηλωτών, αλλά και ούτε να αξιοποιηθεί για πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment