PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Χωρίς επενδύσεις θα τρώμε τις σάρκες μας


Αν δεν έρθουν επενδύσεις στη χώρα θα τρώμε τις σάρκες μας, όμως με τη σημερινή κυβέρνηση το κλίμα για τους επενδυτές είναι τοξικό και δηλητηριώδες, τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, επαναφέροντας το αίτημά της για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Εξαπολύοντας επίθεση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κα Γεννηματά τόνισε επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους. Περιέκοψαν όλες τις συντάξεις, κόβουν τις παλιές και τώρα έρχονται και λένε ότι από αυτά που συμφώνησαν, μάλλον, θα γλιτώσουν τη μία περικοπή!», ζητώντας παράλληλα ριζική αλλαγή του νόμου Κατρούγκαλου.

Οι συνταξιούχοι πρέπει να ξαναβρούν την αξιοπρέπειά τους υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι «πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις συντάξεις από εδώ και πέρα».

Και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει εκλογές εδώ και καιρό. Και το έκανα όταν είδα πώς πήγε να κλείσει την αξιολόγηση η κυβέρνηση», συμπληρώνοντας πως «ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μονομαχούν στο κενό. Δεν αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Καταλήγοντας η κα Γεννηματά ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο μεγάλος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει ξεπλύνει την περίοδο Καραμανλή», είπε για όσους «έχουν το θράσος να κατηγορούν το Κίνημα Αλλαγής ότι στρώνει τον δρόμο στη Ν.Δ.».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment