PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Τηλεδιάσκεψη με προέδρους δικηγορικών συλλόγων


Τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών-Πειραιώς και Θεσσαλονίκης είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στον απόηχο του αιτήματος των δικηγόρων να ενταχθούν στους δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ.

Έπειτα από την τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών – Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Δ. Βερβεσό, Γ. Σταματογιάννη και Ε. Κουτσοχήνα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η καταβολή επιδόματος δήθεν κατάρτισης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους δικηγόρους, δεν ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις ανάγκες των έκτακτων συνθηκών. Με κυβερνητική απόφαση έχουν οδηγηθεί σε αναστολή κάθε επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Τι άλλαξε και η κυβέρνηση εμπαίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας – και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους; Δεν είναι ώρα για τέτοιες μεθοδεύσεις. Με τον τρόπο που θα γίνουν τα δήθεν προγράμματα κατάρτισης, κάποιοι θα ωφεληθούν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Καλώ την κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα την απόφαση της και να εντάξει τους δικηγόρους όπως και όλους τους επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, στους δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment